Shiba Inu Kopen

De Nederlandse cryptohandelaren kijken al een tijdje niet meer uitsluitend naar Bitcoin (BTC). De bekendste cryptomunt is vanzelfsprekend nog altijd populair, maar de investeerders kijken ook aandachtig naar de altcoins. Een van de populairste cryptomunten van het afgelopen jaar is de Shiba Inu (SHIB). De cryptomunt heeft een lage prijs en beschikt over potentie. Dat blijkt ook wel uit de cijfers en de trouwe community. Jij kan als investeerder ook met het grootste gemak de Shiba Inu kopen bij één van de exchanges, waaronder het betrouwbare Bitvavo. Een van de grootste pluspunten is dat de koper gemakkelijk geld kan storten met iDeal en de lage kosten.

In dit artikel vertellen wij hoe je Shiba Inu koopt en wat je allemaal kan verwachten.

Shiba Inu kopen bij Bitvavo

De cryptocurrency exchange Bitvavo is een bekende naam in de cryptowereld. Het Nederlandse bedrijf is momenteel marktleider in ons land. Bitvavo staat bekend om zijn lage transactiekosten, ruime aanbod aan cryptomunten en professionele klantenservice. Daarnaast kan de gebruiker eenvoudig geld storten met iDeal en op ieder moment een uitbetaling aanvragen. Vanzelfsprekend staat ook de Shiba Inu (SHIB) in het aanbod van Bitvavo:

Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Hoe koop ik Shiba Inu Coin met iDEAL?

Je kan als nieuwkomer een gratis account aanmaken, geld storten en de SHIB token kopen. De munten staan direct in jouw wallet bij de crypto exchange. Het is ook mogelijk om de Shiba Inu aan te schaffen via de Bitvavo applicatie. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Het minimale aankoopbedrag voor de cryptomunt is slechts 1,00 euro. Daarnaast kan de nieuwkomer profiteren van een speciale promotie en de eerste 1000 euro investeren zonder transactiekosten te betalen.

Stap voor stap uitleg hoe je Shiba Inu koopt:

  1. Registreer een account bij Bitvavo (ontvang €10 bonus en handel de eerste 10.000 euro gratis).
  2. Voer de gevraagde verificaties uit (dit is volgens de Nederlandse wet verplicht).
  3. Stort eurotegoed met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving.
  4. Ga naar je Dashboard en klik op Shiba Inu.
  5. Wissel je eurotegoed om voor Shiba Inu om Shiba Inu te kopen.

Je hebt nu succesvol Shiba Inu gekocht en wordt direct geleverd in je SHIB wallet.

Is Shiba een verstandige investering?

De Shiba Inu is wellicht één van de interessante cryptoprojecten van het moment. Het feit dat de cryptovaluta zo’n enorme en fanatieke community kent is een enorm voordeel. De investeerders behouden de munten sneller en gaan niet zo snel op een eventuele verkoop. Daarnaast blijven de ontwikkelaars ook cryptomunten verbranden, waardoor er minder munten in omloop zijn. Dat zorgt voor zeldzaamheid en een hogere waarde van de valuta.

Hoe minder cryptomunten er zijn, des te waardevoller de munt is. Daarnaast is het doel van de community om binnen nu en enkele jaren een koers van 0,01 dollar te bereiken en uiteindelijk zelfs 1,00 dollar. De kans dat dit gebeurt lijkt ons vrij klein, maar wat een munt als dit interessant maakt zijn de hoge koersschommelingen. Hiervan kan je profiteren of snel geld verliezen. Shiba Inu is en blijft een memecoin en wordt gevoed door hype. Het blijft een risicovollere investering dat een gevestigde crypto als Bitcoin.

Dus, is het een verstandige investering langetermijn investering? Nee, ik denk het niet. Kan het het waard zijn om met een klein gedeelte van je portfolio hiermee te speculeren en meebewegen met de hype? Ja, dat zou zeker kunnen.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) is vergelijkbaar met Dogecoin en maakt gebruik van de Ethereum blockchain. De ERC-20 token wist de afgelopen jaren uit te groeien tot één van de populairste altcoins aller tijden. De zogeheten memecoin is vernoemd naar een Japans hondenras. Shiba Inu staat voor kleine hond. Er zijn één biljard tokens uitgebracht, waarvan al meer dan 40% is verbrandt. Het unieke aan het project is dat de community voor de volledige 100% zeggenschap heeft en geen enkele persoon de leiding heeft. Hoewel het project als een grap begon, staat de munt al in de lijst met de 10 populairste cryptomunten van het huidige moment.

Hoe investeer ik in Shiba Inu?

Ontdek onze stap voor stap uitleg hoe je je Shiba Inu koopt. Van het registeren van een nieuwe account, het storten van tegoed en het aanschaffen van SHIB.

Kan ik Shiba Inu Coin ook kopen met iDEAL?

Zeker weten! Je kan SHIB kopen met iDEAL, voordelen hiervan is dat de betaling direct verloopt via een vertrouwde bank. Ook verifieer je op die manier automatisch je bankrekening.